Allah'ın rahmetiyle müminleri buluşturan tek cami...Halı kaplamaları 2.kez değişecek

Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan ve geçtiğimiz yıllarda açılışı yapılan Zübeyde Hanım Camii’nde çalışmalar bir türlü bitmiyor. Açılış yapılmasına rağmen içeriye su sızdıran camide uzun zamandır süren tadilat çalışmaları sonuç vermiyor.

Allah'ın rahmetiyle müminleri buluşturan tek cami...Halı kaplamaları 2.kez değişecek
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesi tarafından Borazanlar Mahallesi’nde yaptırılan ve geçtiğimiz yıl hizmete açılan, fakat açılışından kısa bir süre sonra dış cephesinden içeriye su sızdırması nedeniyle tadilata alınan Zübeyde Hanım Camii’nde çalışmalar devam ediyor. Dış cephesinin cam mimari tarzında yapıldığı camide yağmur ve kar suları içeriye sızıyor. Sızdırma problemi yüzünden iki defa tüm halı kaplamaları değişen camide, 2. kez halıların yenilenmesi bekleniyor. Halıların yenilenme maliyetinin ise 1 milyon TL’nin üzerinde olduğu belirtiliyor. Cami içerisine akan sular yüzünden, namaz kılmak için camiye gelen vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Tadilat için kullanılan vincin caminin önünden ayrılmaması nedeniyle vatandaşlar arasında Zübeyde Hanım Camii ‘Vinçli Camii’ olarak anılıyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir