Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şubesinden BTP'ye ziyaret

Bolu Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şubesi başkanı Ramiz Güleç ve dernek üyeleri Bağımsız Türkiye Partisi Bolu İl Başkanlığını ziyaret etti.

Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şubesinden BTP'ye ziyaret
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Alevi Kültür Dernekleri Bolu şubesinin yaptığı ziyarete BTP Bolu Teşkilatı ve belediye başkan adayları karşıladı.

Yapılan Ziyarette BTP Bolu Belediye Başkan adayı Mustafa Yağcı, BTP Kıbrıscık Belediye başkan adayı İsmail İnceayan, BTP Mengen Belediye Mustafa Çelik, BTP Seben başkan adayı Ali Altınel, BTP Taşkesti Belediye Başkan adayı Yunus Emre Yamak, BTP Seben Belediye başkan adayı Ali Altınel, BTP Karacasu Belediye Başkan adayı Emrah Karakaya, BTP Kıbrıscık İGMÜ İlknur Doğru, BTP Teşkilatlanmadan sorumlu başkanı Seyyit Ali Yaman, BTP Bolu Kadın Kolları ve Gençlik Kolları hazır bulundu.

Samimi konuşmaların, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajlarının olduğu ve iadeyi ziyarette bulunan, Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şubesi Başkanı Ramiz Güleç, merhum BTP Genel Başkanı Haydar Baş beyin Ehli Beyt ile ilgili çalışmalarının çok kıymetli olduğunu, hepimize rehber olduğunu dile getirdi. 

BTP Bolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Yağcı; Yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti. Yağcı, milletimizin ve Bolu’luların Atatürk ve Ehli beyt sevgisinde buluşması gerektiğini vurgulayarak. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin ülkemizde bu şekilde devam edebileceğini dile getirdi. 

Toplu fotoğraf çekilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir