"Akıllı ol düşman kazanıyorsun"

Cumhuriyet Halk Partisi’nde iptal edilen delege seçimlerinin ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kendisine tehdit vari mesajlar attığını belirten CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu “Mesajların içeriği de dil olarak hoş bir dil değil. Akıllı ol, düşman kazanıyorsun, seni de bir hafta sonra görevden alacaklar gibi cümleler var” dedi.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) de kongre takvimin ilk ayağı olan ve 08-13 Temmuz tarihleri arasında yapılan delege seçimleri Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçimlere müdahil olduğu gerekçesi ile İl Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla iptal edildi.  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ve Bolu Belediyesi tarafından araçlarla yaşlı üyelerin evden alındığını belirten Başkan Türkoğlu “Sayın Başkan delege seçimlerine karışmadığını ifade etmişti ama karıştığını gösteren bir sürü ibare var. Bunlardan bazılarını daha önce anlattım. Belediye personelinin kırmızı listeye destek verdiğini biliyoruz. Oldukça fazla personel bu konuda arama ekibi olarak kullanıldı. Belediyenin kiralık bazı araçlarının yaşlı üyeleri evlerinden alıp getirdiği biliniyor” dedi.

“AKILLI OL, DÜŞMAN KAZANIYORSUN”

İptal kararının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın whatsapp üzerinden kendisine mesaj attığını ve kullandığı dilin hiç de hoş olmadığını belirten CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu “Onun dışında da başkanın bu tüzüğümüze aykırı gerçekleşen ve üyemizin iradesine ciddi bir ipotek koyan tutumundan dolayı seçimi iptal edeceğimizi öğrendiğinde bana whatsapptan yazdığı mesajlar var. O mesajların içeriği de dil olarak hoş bir dil değil. Akıllı ol, düşman kazanıyorsun, seni de bir hafta sonra görevden alacaklar gibi cümleler var. Biz gücümüzü CHP’nin yönetimleri olarak tüzükten alırız, yönetmelikten alırız, hiç kimseden almayız. Yaptığımız bir yanlış varsa görevden alınabiliriz. Bu da bizim için sorun değil. Siyaset uzun soluklu bir iş önemli olan partinin menfaatini korumak. Biz hiç kimseden taraf değiliz sadece CHP’den tarafız. O yüzden de CHP’nin bu süreci sağlıklı bir şekilde götürmesi için üzerimize düşen görev neyse onu sonuna kadar yapacağız. CHP’yi kimsenin tekeline bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir