Ak Parti'de hedef 3 milletvekili

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Doğanay, 1 Kasım 2015 seçimlerinde Bolu’da tarihi oy rekoruna ulaştıklarını , bunu 16 Nisan Referandumunda geliştirdiklerini hatırlattı. Şimdi Bolu’dan Meclis’e gidecek 3 milletvekiline de talip olduklarını ifade eden Doğanay, şöyle konuştu:
“24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde yolumuza devam edeceğiz. Hedefim ve gayem öncelikle Bolu'da 3-0’ı yeniden gerçekleştirmek. Bunun için gecemizle gündüzümüzle çalışacağız, durmaksızın yolumuza devam edeceğiz. Sıkmadık el, gidilmedik kapı bırakmayacağız. Derdimizi anlatacağız ve milletimize yapmak istediklerimizi aktaracağız. Hedefimiz bu. Oy oranı için şuan bir şey söylemek yanlış olabilir ama şunu söyleyeyim; en son seçimlerde yüzde 63’lük oran ile 3’üncü milletvekilliği çok az bir farkla kaçmıştı. Bu defa bu 3 milletvekilliğini de almak istiyoruz. Bunu net bir şekilde söylüyorum ve bütün çalışmalarımız da bu yönde. Ben ve ekip arkadaşlarım bunu başarmak için elimizden gelen her şeyi ama her şeyi yapacağız.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir