AK Parti yeniden yekvücut

AK Parti yeniden yekvücut
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti il teşkilatı tarafından yapılan ilçe ziyaretleri arazlıksız sürmeye devam ediyor. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in ilçe ziyaretleri kapsamındaki ikinci durağı Yeniçağa oldu. Yeniçağa’da çeşitli temaslarda ve ziyaretlerde bulunan Suat Güner’e, İl Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, Yeniçağa İlçe Başkanı Uğur Şahin ile İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

“HEDEFLERİN ÜZERİNDE BİR PERFORMANS SERGİLENMESİ BİZİ MEMNUN ETTİ”

AK Parti Teşkilatı’nın ilçedeki ilk ziyareti Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar’a oldu. Suat Güner’e ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi veren Başkan Çağlar, “2014-2019 tarihleri arasındaki ilk dönemimde 25 projeyi hayata geçirme sözü verip toplamda 40 projeyi tamamladık. İkinci dönemimde ise 15 önemli projeye ilişkin verdiğim sözden 3’ünü tamamladım kalan 12 işin çalışmaları sürüyor. Yakın zamanda onları da tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Bu arada Yeniçağa’nın yol ve sokaklarının yüzde 99’unu asfaltladık. Yüzde 1’ini de çok kısa sürede asfaltlayacağız” dedi. Suat Güner ise AK Parti Belediyeciliği ile Yeniçağa’daki gelişim ve değişimin bariz şekilde görüldüğünü belirterek, konulan hedeflerin üzerinde bir performans sergilenmesi ve halkın bu hizmetlerden bir hayli memnun olmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

“YANYANA VE SIMSIKI DURMALIYIZ”

AK Parti Teşkilatı daha sonra Yeniçağa Muhtarlar Derneği’nde ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Burada bir konuşma gerçekleştiren İl Başkanı Güner, “Yan yana ve sımsıkı durmamız gerekiyor. Hep beraber doğru noktada buluşup ortak bir sesle hareket edersek sorunlarımızı çözeriz. Birlikte güzel, faydalı ve halkın menfaatine olacak projeler ve işler için mücadele etmeliyiz” ifadelerini kullandı. Yeniçağa Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Ergin ve diğer muhtarlar tek tek sorun ve taleplerini iletirken Suat Güner, notlarını alarak problemlerin çözümü noktasında gerekli temasları sağlayacağını kaydetti.

SUAT GÜNER ESNAF VE VATANDAŞLARLA UZUN UZUN SOHBET ETTİ

Muhtarlar ziyaretinin ardından çarşı ve pazarcı esnafını ziyaret eden Suat Güner, esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Devletin her zaman olduğu gibi pandemi sürecinde de tüm gücüyle esnaf ve vatandaşının yanında olduğu söyleyen Başkan Güner, “Aşı yaş sınırı 18’e kadar indi. Aşının yaygınlaşması ve normale dönülmesiyle ekonomik anlamda da bir rahatlama yaşanacak. Bu süreci sabrederek birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.

ÖNCE YENİÇAĞA SANAYİ SİTESİ SONRA YENİÇAĞASPOR’U ZİYARET ETTİ

Yeniçağa Sanayi Başkanlığı’nda Başkan Metin Arıcı ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen AK Parti İl Başkanı Güner, sanayi sitesindeki ihtiyaç ve eksiklikler giderilmesi konusunda ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti. AK Parti Heyeti’nin ilçedeki son durağı ise Bolu’yu Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Yeniçağaspor oldu. Yeniçağaspor Sosyal Tesisleri’nde kulüp yönetimi ile yapılan görüşmede kulübün stadyum, soyunma odası ve kamp merkezi noktasında sıkıntılarının olduğu aktarıldı. Spora ve sporculara destek anlamında elini taşın altına koyacağını belirten Suat Güner, “Bu fikri projelendirip içini doldurmamız gerekiyor. Birçok tesisi içinde barındıran kompleks şeklinde düşünülüp bu yönde bir çalışma yaparsak çok daha rahat yol alırız. Bu anlamda bir proje hazırlayıp gerekli temaslarda bulunabiliriz” diyerek bu konuda adım atmaya hazır olduğunu vurguladı.

PROGRAM TEMEL ATMA TÖRENİ İLE BAŞLADI

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, ilçe ziyaretlerine Gerede’den devam etti.  İlçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Suat Güner, Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımına başlanan caminin temel atma törenine katıldı. İl Başkanı Güner’e ziyaretlerinde; İl Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin, İlçe Koordinatörleri Fikret Çıracı ve Önder Güzel, İl Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Aygül Yıldırım Uzun, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti Gerede İlçe Başkanı İsmail Çetin, Gerede Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses, İl Genel Meclis Üyeleri Üzeyir Ercivan ve Ali Kemal Atay, belediye meclis üyeleri ile teşkilat mensupları eşlik etti.

“GEREDE DEYİNCE CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’IN YÜZÜ GÜLÜYOR”

AK Parti Heyeti ilçedeki ziyaretlerine Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan ile başladı. Suat Güner, Kaymakamlık ziyaretinin ardındın Gerede Muhtarlar Derneği’nde Başkan Nazım Göktaş ve muhtarlarla buluştu. Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyerek notlarını alan ve konuların takipçisi olacağını söyleyen Başkan Güner, “Pandemi nedeniyle biraz gecikmeli olarak geldik. Hakkınızı helal edin. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. 2023’te ülkemiz ve milletimiz adına çok çok önemli bir seçime gireceğiz. Hep birlikte Cumhurbaşkanımıza, AK Parti davasına ve bu davaya hizmet edenlere sahip çıkalım” ifadelerini kullandı. Gerede’nin bir hafızlar diyarı olduğunu hatırlatan Suat Güner,  Gerede deyince Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüzünün güldüğünü de sözlerine ekledi.

“BİRBİRİMİZİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ”

AK Parti İl Başkanı Güner ve parti teşkilatı muhtarların ardından Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka’ya ziyaret gerçekleştirdi. Mustafa Allar ile kendisinin Gerede Ticaret Odası’na farklı bir vizyon getirdiğini belirten Ersin Kaşka, “Belediye Başkanımız ve vekilimiz ile birlikte sorunları yerinde tespit edip çözmeye çalışıyoruz. Birlikte hareket ederek Gerede’ye katkı ve fayda sağlayacak projeler oluşturuyor, ilçeye yatırımları çekmek için gayret sarf ediyoruz. Organize Sanayi Bölgemizin günden günde dolması bizi mutlu ediyor” diye konuştu. Başkan Güner ise “Hepimiz aynı trendeyiz. Bu yüzden birbirimizin kıymetini bilmeliyiz. Gerede’ye katkı sağlayacak ne varsa istişare edip çözüm üretmeliyiz. Bu konuda biz elimizden geleni yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı. Suat Güner ve teşkilat mensupları sırasıyla Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, Gerede Kahveciler ve Lokantacılar Odasını, S.S. Gerede Esnaf- Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ve Bakırcılar ve İş Oto Tamircileri Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek Oda Başkanları ve yöneticileri ile sohbet etti.

DERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE CAMİ KAZANDIRILIYOR

Başkan Suat Güner ve beraberindeki partililer daha sonra Gerede Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımına başlanan Caminin temel atma törenine katıldı. Protokol konuşmalarının ardından Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun duasıyla hayırseverlerin katkıları yapılacak Caminin temeli atıldı. Suat Güner, temel atma töreninin ardından Esentepe’de Geredespor Başkanı Bahri Esen ve yöneticilerle bir araya geldi. Kulüp Başkanı Esen, ilk olarak 3. Lige çıkma hedefi koyduklarını ve basamak basamak yukarılara tırmanmayı amaçladıklarını söylerken Suat Güner ise “Çıktığınız bu yolda Rabbim mahçup etmesin. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ MUHAFAZA EDELİM”

AK Parti İl Başkanı Güner, 1999-2014 yılları arasında Gerede Belediye Başkanlığı yapan Ömer Baygın’ı iş yerinde, Geredeli Kıbrıs Gazisi Halil Büyükboğa’ya da evinde ziyaret ederek uzun uzun sohbet etti. Suat Güner, daha sonra AK Parti Gerede İlçe Binası’nda partililerle bir araya geldi. AK Parti deyince insanların mutlu olduğunu ve tebessüm ettiklerini vurgulayan Suat Güner, “Bunların devam etmesi için birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim. İnsanların ve gençlerin gönüllerine girmek için çok çalışalım. Sosyal medyada yalanlar üzerine kurulu algı operasyonlarına karşı, gerçeği araştırıp öğrenip insanlara doğruları anlatalım. 2023 seçimlerinin çok kritik bir viraj olduğunu unutmayalım” açıklamalarında bulundu. İlçe Başkanı İsmail Çetin ise Gerede olarak 2023 seçimlerine hazır ve nazır olduklarını dile getirirken Belediye Başkanı Mustafa Allar da gerçekleştirdikleri hizmetleri ve projeleri anlatarak, “Sorun üreten değil çözüm üreten gönül belediyeciliği yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Suat Güner, son olarak Gerede Belediye Başkanlığı’nı da ziyaret edip geç saatlerde ilçeden ayrıldı.

ZİYARETLER MENGEN’DE DEVAM ETTİ

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in ilçe ziyaretleri kapsamındaki dördüncü durağı Aşçılar Diyarı Mengen oldu. Sivil Toplum Kuruluşları, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlarla buluşan Suat Güner’e ziyaretinde; İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İl Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin, İl Sekreteri Mustafa Nuri Gürsoy, İlçe Koordinatörü Murat Erdoğdu, Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Şenkan Aykan, il ve ilçe teşkilat mensupları ile partililer eşlik etti.

MUHTARLAR SORUN VE TALEPLERİ İÇEREN DOSYA TESLİM ETTİ

Suat Güner’i ilçede vatandaşlar ve partililerden oluşan büyük bir kalabalık karşıladı. AK Parti Heyeti sırasıyla Mengen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hakkı Yavuz’u, Mengen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Burhan Eröz’ü ve Mengen Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Yiğit’i ziyaret etti.  Mengen’de mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Suat Güner, uzun uzun sohbet ettiği muhtarlardan ihtiyaç, sorun ve talepleri içeren dosya aldı. Muhtarları tek tek dinleyen ve ilçedeki problemlere ilişkin notlarını alan Başkan Güner, sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını ve konuların takipçisi olacaklarını kaydetti.

SUAT GÜNER SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI PAZARKÖY’Ü ZİYARET ETTİ

AK Parti Heyeti daha sonra geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinden etkilenen Pazarköy’e geçti. Suat Güner, selin yaşandığı bölgeleri gezerek zararlara ilişkin vatandaşlardan bilgi aldı. Pazarköy’de çevre köylerin muhtar ve vatandaşları ile bir araya gelen Başkan Güner, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Burada da muhtar ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek ajandasına notlarını alan Suat Güner, “Birbirimize ihtiyacımız var. Beraber hareket edip doğru kararlarda yol haritası oluşturursak önümüzdeki süreci kolaylıkla idame ederiz. Ortak ses ve ortak hareketle sorunları çözeriz. İletilen sorun ve talepler konusunda muhatapları ile gerekli temasları sağlayıp en kısa zamanda çözüme ulaşmaya çalışacağız. Hepinizin içi rahat olsun” dedi.

SUAT GÜNER MENGEN GASTRONOMİ KAMPÜSÜNÜ İNCELEDİ

Suat Güner ve beraberindeki partililer buradaki temaslarının ardından Mengen Belediye Meclis Üyesi Vuran Turan’a ait Vural Orman Ürünleri fabrikasını ziyaret etti. Suat Güner, işletmeyi gezerek üretime ilişkin Vural Turan’dan bilgi aldı. AK Parti Heyeti daha sonra Mengen için çok önem arz eden ve ilçeye farklı bir vizyon katacak Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü inşaatını inceledi. Kampüs alanını ve derslikleri gezen Suat Güner’e yetkililer detaylı bilgi verdi. Buranın ardından AK  Parti Teşkilatı; şehit Asteğmen Hasan  Durmuşoğlu’nun babası İbrahim Durmuşoğlu ve annesi Sevim Durmuşoğlu’nu, engelli gencimiz Habil Çötür’e ve ailesini, AK Parti Mengen Kurucu İlçe Başkanı Sadık Erdoğan’ı,  engelli vatandaşımız  Hüdayi Yıldıray’ı, kaza geçiren Hüseyin Caner’i ve 5 dönem il genel meclis üyeliği yapan Hüseyin Yağdı’yı ziyaret ederek her anlamda  yanlarında olduklarını vurguladılar.

İŞYERLERİNE ZİYARET EDEREK ESNAFI DİNLEDİ

AK Parti heyeti ilçe esnafını ve vatandaşları da ziyaret ederek onları  dinledi. Salgının hayatımızı olumsuz şekilde etkilediğini belirten Suat Güner, “Aşılama çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor. Yakın zamanda hem ekonomik hem de sosyal yaşantı anlamında normale dönmeyi hedefliyoruz. Covid-19 aşımızı olur, kurallara uyar ve biraz daha sabredersek önümüzdeki günlerde daha rahat bir döneme gireceğiz. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz”  dedi.

“HALKAMIZI BÜYÜTÜP GENİŞLETMELİYİZ”

AK Parti İl Başkanı Güner son olarak partililerle yemekte bir araya geldi. Yemeğin ardından partililere sesleyen Suat Güner, “Bugün Mengen’de çok kıymetli notlar aldım. Sorun ve taleplere ilişkin notların elimizden geldiğince çözüm yollarını bulacağız. Çare olmaya çalışacağız. Her anlamda başarılı olmak istiyorsak birlik ve beraberliğimizi korumalı ve sürdürmeliyiz. Yanyana durmalıyız. Halkamızı daha da büyütüp genişletmeliyiz. Bugün  NATO’da, G-20’de kısacası dünyada çok ciddiye alınan, sözü geçen ve gündem belirleyen bir Cumhurbaşkanımız var. Cumhurbaşkanımıza gerekli desteği vermemiz gerekiyor. Onun için de çok çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir