AK Parti Teşkilatının sevilen ismi Tomurcukgül 'AK Partili olmak tercih değil gönül meselesidir'

Yerel seçim hazırlıkları devam ederken, geçtiğimiz hafta partilerin il genel meclis üyesi ve belediye meclisi aday listelerinin teslim süresi tamamlandı. Siyasi partiler, belediye başkanı ve meclis üyesi adaylarından oluşan listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti.

AK Parti Teşkilatının sevilen ismi Tomurcukgül 'AK Partili olmak tercih değil gönül meselesidir'
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Buna göre AK Parti Bolu’da İl Genel Meclis Üyesi adayları şu isimlerden oluştu;

ASIL ÜYELER

1.Sıra Ekrem Çetinkaya                      

2. Sıra Zerrin Yavuz Açıkalın

3. Sıra Samet Kocadağ

4. Sıra İsmail Eker

5.Sıra Metin Eymür

6.Sıra Ümit Tomurcukgül

‘TERCİH DEĞİL GÖNÜL MESELESİ’ 

AK Parti teşkilatının sevilen ismi Ümit Tomurcukgül, İl Genel Meclis Üyesi aday listesinde yer aldı. Yıllarca AK Parti teşkilatlarında çeşitli görevlerde yer alan Tomurcukgül, AK Partili olmanın gönül meselesi olduğunu vurguladı. Tomurcuk; “Biz bu partiye gönlümüzü verdik. Tercih değil gönül meselesi. Belediye Başkanı adayımız Muhammed Emin Bey, Bolu’muzun doğru belediyecilik ile tanışması için var gücü ile çalışıyor. AK Parti Teşkilatı olarak, kapı kapı, sokak sokak gezip vatandaşlara gönül verdiğimiz partinin düsturunu anlatıyoruz. AK Parti Bolu olarak adeta birbirimize kenetlendik. İnşallah seçimi kazanacağız. Ben il genel meclis üyeliğine adayım. Benim ile birlikte listede yer alan yedek ve asil üyeler olmak üzere 11 kişi gerçekten sevdiğimiz değer verdiğimiz isimler. Seçildiğimiz takdirde Bolu için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir