Ak Parti Anadolu Ruhunu İktidara Taşıdı

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

TV Bolu mikrofonlarına açıklama yapan Ak Parti Bolu Milletvekili aday adayı Mehmet Emin Güz, ülke siyasetinin milletin değerleriyle ters düşmemesi gerektiğini belirtti. Ak Parti’nin kurulduğundan bugüne kadar gerçekleştirilen tüm seçimlerde galip gelmesini, Anadolu ruhunu iktidara taşımasıyla açıklayan Güz, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Türk insanının yeniden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetleneceğini dile getirdi. Anadolu insanını anlamanın önemine değinen Güz, şöyle konuştu:
“Halkıımızın beklentisi elbette ki güçlü bir iktidar, ekonomik anlamda bir güç belki. Fakat en büyük beklenti;  kendilerini anlamaları. Kendilerinin anlaşılmasını istiyorlar. Ak Parti'nin kuruluş felsefesinde Anadolu ruhu var. Bana göre Ak Parti’nin özeti;  Anadolu ruhunun iktidara taşınmasından ibarettir. Belki en fazla referandum, en fazla seçim bu dönemde yapılmıştır. Neden? Halkımız ne düşünüyor ve ne istiyor? Bu tamamen halkımızın değerini bilmekle alakalıdır. Amaç Anadolu halkını anlamak ve halkın hassasiyetleri, istekleri noktasında icraatlar gerçekleştirmek.  Ak Parti’nin CHP’den en büyük ayrışma noktası, halka tepeden bakmaması, halkın taleplerini baş tacı etmesidir.”

HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ İLE ADAY ADAYI OLDUM

Türkiye’nin şu anda büyük bir mücadele verdiğini söyleyen Mehmet Emin Güz, aday adaylığı kararında bunun da etkili olduğunu söyleyerek şöyle devam etti:
“Son yıllarda yaşanan gelişmeler karşısında halkımız millileşme ve yerlileşme anlamında bir karar verdi. Bu durum Ak Parti ve Recep Tayip Erdoğan etrafında toplanmayı gerektiriyor. Yabancı ülkeler bu durumdan hiç hoşnut değil ve buna hiç sıcak bakmıyor. Dolayısıyla halkımız bu anlamda bir kurtuluş mücadelesi veriyor. Omuz omuza verip hep birlikte bu mücadeleyi gerçekleştirmemiz gerekiyor. Genel seçimlerde de halkımıza alternatif olarak kendimi sunmak, aynı zamanda hizmete talip olmak için halkımızın gösterdiği teveccüh ile aday adayı oldum.”
 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir