AHMET BAYSAL BOLUSPOR'U ZİYARET ETTİ

AHMET BAYSAL BOLUSPOR'U ZİYARET ETTİ
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Boluspor'da gerçekleştirilen kongreden sonra göreve gelen Başkan Savaç Abak ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretlerine devam ediyor. Kulübün kongreden sonra son ziyaretçisi Bolu İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal oldu. Ziyaret sohbet havasında gerçekleşti.

10 BİN TL BAĞIŞ 

 Boluspor'a 10 bin TL bağış yapacağını dile getiren Bolu İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, ''Son haftaları, son maçları hep biz, sizler gibi bende heyecanla izledim. Bana Orhan Uçar futbolcuların resimlerini gönderirdi. Önlerinde İzzet Baba filan olurdu. Çok hoşumuza giderdi. Zannediyorum son 4 maçtan 2 maç öncesinde kazandığınız zaman belli oldu düşmediğiniz. Tebrik ediyorum hepinizi. Hepinize başarılar diliyorum. Ne kadar katkı sağlar bilemiyorum. 10 bin TL az gelir ama ne yaparsın. Benimde artık babamdan kalan son kalanları kullanıyorum. Emekli maaşıyla kaldık ama çok şükür çok güzel bakılan bir yerdeyim'' ifadelerine yer verdi. 

‘İŞİNİ YAPMAYA VAKİT AYIR, İYİ İŞ KİŞİYİ KENDİNE SAYGI YAPAR’

Ahmet Baysal'ın ardından konuşma yapan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Ahmet Baysal ve Bolu İzzet Baysal Vakjı yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirmesinin ardından sözlerine, ''Baysal ve Ahmet amca bizleri ziyaret ettiler. Teveccüh gösterdiler. Bizleri ziyaret ettikleri için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bizlerde Boluspor yönetim kurulu olarak merhum İzzet Babamızın planlı, programlı olma, çok çalışma, tasarruflu olma, israftan kaçınma şiarını hedeflerimize ulaşma noktasında kullanacağız. Hayırlara adanmış bir ömür. Yaptığı yatırımlar milyar TL’nin üzerinde. Çok güzel bir sözü var. Burada çok başkanlar geldi. Yöneticiler geldi. Herkes iş adamı ama burada başkan ve yönetici olarak bulunuyorsak merhum İzzet Baysal babamızın sözü aklımıza geliyor. ‘İşini yapmaya vakit ayır, iyi iş kişiyi kendine saygın yapar’ sözünü unutmayalım. Burada Ahmet amcamıza yönetim kuruluna teker teker çok teşekkür ediyorum. Yanımızda olmaları büyük gurur, onur ve güç veriyor. Herkese teşekkür ediyorum'' diyerek devam etti.

FORMA HEDİYE ETTİLER 

Boluspor Başkanı Savaş Abak ziyaretin sonunda Bolu İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal'a isminin yazılı olduğu 14 numaralı Boluspor forması hediye etti. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir