Afgan sığınmacı: "Tanju Özcan aslan parçası"

Türkiye'deki sığınmacılar hakkında vatandaşlarla röportaj yapan TV Bolu ekibinin mikrofon uzattığı kişi Afgan sığınmacı çıktı. Afgan sığınmacı, 8 yıldır Türkiye'de yaşadığını ve Türk vatandaşlığına geçmek istediğini, vatandaş olduğu takdirde de Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğini söyledi. TV Bolu muhabirinin Tanju Özcan'ın sığınmacılar hakkındaki söylemlerini sorması üzerine sığınmacı "Tanju Özcan aslan parçası, bize bir zararı yok" dedi.

Afgan sığınmacı:
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: M.Yusuf TUĞRUL

2. tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Türk kamuoyunun en çok konuştuğu konuların başında sığınmacılar geliyor. TV Bolu ekibi de Bolulu vatandaşların sığınmacılar hakkında görüşlerini almak için İzzet Baysal Caddesi'nde röportaj yaptı. Vatandaşlara sığınmacılar hakkındaki görüşlerini soran TV Bolu ekibinin mikrofon uzattığı bir kişi Afgan sığınmacı çıktı. Afgan sığınmacı 8 yıldır Türkiye'de olduğunu ve Türk vatandaşlığı almak istediğini söyledi. Türk vatandaşı olduğu takdirde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini belirten Afgan sığınmacı, çok sayıda arkadaşının Avrupa ülkelerine gittiğini kendisinin ise Türkiye'de kalmayı tercih ettiğini ifade etti. 

Zorla olsa da geri dönmem!

Bolu'da çalıştığını ve hayatını sürdürdüğünü dile getiren Afgan sığınmacıya, Türk toplumunun sığınmacılara olan tepkisinin gün geçtikçe arttığının hatırlatılması üzerine, “Burada çalışıyorum. İş öğrendim. Çalışana Türkiye'de iş çok. Ben Türk vatandaşı olmak istiyorum. Zorla gönderilme olsa da geri dönmem. Afganistan'da terör var. Deaş, El-kaide, Pkk hepsi var.” dedi. 

Tanju Özcan aslan parçası

TV Bolu muhabirinin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın sığınmacılar hakkındaki söylemlerini hatırlattığı Afgan sığınmacı, "Tanju Özcan aslan parçası, bize bir zararı yok. O'ndan bir zarar görmedik" ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Rumuz (12 ay önce)
    Biz sizi sevmiyoruz ve istemiyoruz gidin kendi vatanınıza tabi tayyip erdoğana oy verirsiniz size vayandaşlık dağıtıyor
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir