6:45 KK'da unutulmaz gece

Bolu 6:45 KK'da DJ Ali Taş Bolulu vatandaşlara inanılmaz bir müzik gecesi yaşattı. Birçok usta ismin unutulmayan şarkılarını çalan DJ Ali Taş'ın performansı ile Bolulular doyasıya eğlendi.

6:45 KK'da unutulmaz gece
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da 6:45 KK'da DJ Ali Taş, Bolululara unutulmaz bir gece yaşattı.'DJ Ali Taş ile 90'lar Türkçe Pop Gecesi'ne yoğun ilgi gösteren Bolulular doyasıya eğlendi. Bora Sarı'nın gitarda olduğu gecede DJ kabinine geçen Ali Taş, 90'lı yıllara damga vuran eşsiz Türkçe pop şarkılarını dinleyicilerle buluşturdu. Sahnede DJ'lik yaparken bir yandan da elektro gitar, bateri, bas gitar, darbuka,klarnet, davul gibi enstrümanlar çalarak dinleyenleri 90'lı yılların müziğiyle buluşturan DJ Ali Taş, 6:45 KK'da gecenin bir bölümünde gitarından çıkan kıvılcımlar ile Bolululara görsel şölen yaşattı. Yaklaşık 2,5 saatlik performansının ardından da Bolululara teşekkür eden DJ Ali Taş, yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Gece boyunca Bolulular DJ Ali Taş'ın performansına eşlik ederek dans etti. Mekanı dolduran müzikseverler, çalan şarkılara eşlik etmeyi de ihmal etmedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir