6:45 KK Bolu'da muhteşem gece

Akustik ve Elektronik müziğin sevilen isimlerinden Can Ozan dün akşam 6:45 KK Bolu’da muhteşem bir konser verdi. Can Ozan Bolulu dinleyicilerini şarkılarıyla büyüledi.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Şarkılarıyla milyonlarca dinleyiciyi kendisine hayran bırakan akustik ve elektronik müziğin sevilen ismi Can Ozan 6:45 Kaybedenler Kulübü Bolu’da sevenleri ile buluştu. Sevilen sanatçı sahneye popüler şarkılarından ‘’Sen kocaman çöllerde’’ şarkısı ile çıktı. Etkileyici sahne performansıyla dinleyicilerine coşkulu bir akşam yaşatan Can Ozan, gitar şovlarıyla alkış aldı. Dinleyicileriyle arasında sıkı bir bağ olan ünlü sanatçı, konser repertuarında olmayan bir şarkının çok istenmesi üzerine dinleyicileri kırmayıp konser sonunda şarkıyı solo olarak okudu.  Yüzlerce kişinin katıldığı konser sonunda Can Ozan hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir