380 bin TL'ye sıfır otomobil! Renault'un beklenen modeli geliyor!

Sıfır ve ikinci el otomobil piyasasında fiyat artışları devam ediyor. Yaşanan fiyat artışlarının yanı sıra bazı firmalar yeni kampanyalarını duyurmaya da başladı.

380 bin TL'ye sıfır otomobil! Renault'un beklenen modeli geliyor!
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

380 bin TL’ye sıfır otomobil! Renault’un beklenen modeli geliyor! - Dünya genelinde yaşanan ekonomik krizler, ülkemizdeki yüksek döviz kurları ve yaşanan lojistik alandaki sıkıntılar araç piyasalarını olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Bazı firmaların uygun fiyata sunduğu araç modelleri, yaşanan lojistik sıkıntılar nedeniyle ülkemizde bulunamıyor.

Hem ikinci el hem de sıfır otomobil piyasasındaki fiyat artışları nedeni ile araç sahibi olmak isteyen kişiler bu hayallerini ertelemeye devam ediyor. İkinci el araç piyasasındaki fiyatlar daha önce piyasalarda bulunan sıfır kilometre araçların fiyatına eşdeğer olmaya başladı. İkinci el otomobiller ile sıfır km otomobiller arasındaki makasın daralmasından dolayı araç almak isteyen kişiler, tercihleriniz sıfır km araçlardan yana kullanıyor.

RENAULT’TAN TÜRKİYE’YE YENİ MODEL

Hem dünya otomobil pazarında hem de Türkiye’deki otomobil pazarında geniş bir yüzdeye sahip olan Renault, ülkemizde en çok tercih edilen otomobil markaları arasında yer alıyor. Şık tasarım ve konforu ile araç sahibi olmak isteyen kişiler tarafından tercih edilen Renault, yeni modelini Türkiye otomobil pazarına sürmeye hazırlanıyor. Özellikle son günlerde Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG’a büyük bir ilgi gösterilirken, bu dönemde otomobil almak isteyen kişilerin sıfır km araçlara yönelmesi de arttı. Sıfır km otomobil sahibi olmak isteyen kişilerin 400.000 TL ile 500.000 TL arasında bir fiyatı karşılayabiliyor olması gerekiyor.

RENAULT KWID 380 BİN TL OLACAK

En çok tercih edilen otomobil markalarından olan Renault, yeni Kwid modelini Türkiye’ye getirmeye hazırlanıyor. Tasarımı ile oldukça dikkat çeken Renault Kwid’in, yılın son çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor. Renault son dönemlerde SUV modelleriyle oldukça dikkat çekmeyi başardı. Merakla beklenen Renault’un yeni modeli olan Renault Kwid için ortaya atılan iddialara göre, model ülkemize geldiğinde pazarın en ucuz otomobil unvanına sahip olabilir. Renault Kwid Hindistan’daki fiyatına ek olarak ülkemizde ÖTV ve KDV eklemeleri ele satışa sunulacak. Hindistan’daki satış fiyatı baz alınır ve vergiler eklenirse ülkemizdeki satış fiyatını 380.000 TL olması bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir