Abat aday

Abat aday
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Abdullah Abat 15 Haziran da yapılacak kongrede aday oluyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan ve tek listeyle aday olan Cavit Demir'le mevcut başkan Necip Çarıkcı arasında tartışmaya sebep olan kongre çoğunluk sağlanmadığı için 15 Haziran’a ertelenmişti. Yaşanan bu sürecin ardından Boluspor kongresi için aday olacak isimler belirginleşmeye başladı. Bu sisimler arasında daha evvel Boluspor başkanlığı yapmış Abdullah Abat'ta yer alıyor.  Abat'a mevcut yönetimde bulunan iş adamı Ferhat Bağcı da Abdullah Abat’a destek veriyor.

AMACIMIZ BOLU VE BOLUSPOR KAZANSIN

Kongreye günler kala Abdullah Abat adaylığını açıklıyor. Boluspor da 15 Haziran da tek aday olarak kongreye girmesi beklenen Abat’a mevcut yönetimden bir çok yönetici destek vermeye hazırlanırken Başkanlık için ismi gecen Ferhat Bağcı da Abat’a destek veriyor. Ferhat Bağcı, "Amacımız Bolu ve Boluspor kazansın. Birilerinin ikbali için kullanılmasın" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir